Джамал избра България пред Англия

Джамал Балкански е млад човек  на 30 години и е от с. Барутин. Професионален фризьор, възпитаник на известния стилист Асен Налбантов. За себе си разказва, че вече девет години е работил в Англия. Работил е в различни ферми. Тази година обаче Джамал решава да се завърне в родния си край, открива салон за красота DJAMI STYLE в гр. Доспат преди две седмици. За Англия Джамал казва, че се изкарват пари, но „това не може да продължава до безкрай“. „Искам да се реализирам в родния си край“, допълва младият фризьор. „Обичам да подстригвам, да правя особено мъжки прически“.

 

 

 

Това, че Джамал  си обича професията се вижда от пръв поглед – изцяло нов салон за красота, оборудван с всички необходими екстри.
Попитан от къде се е научил, Джамал отговаря, че по принцип подстригването го практикува от години, но тънкостите на занаята ги е научил от стилист Асен Налбантов, за който самия той казва че е „велик“.
Само за две седмици Джамал с удоволствие отчита, пълни работни графици и натоварен работен ден. Има клиенти както от община Доспат, така и от други общини. А за своите клиенти в с. Барутин смята да оборудва допълнителен салон. За Джамал клиентите са най-важни. Много от тях с удоволствие се постват във Фейсбук.
Пожелаваме успех на Джамал !

 

 

(Visited 71 times, 1 visits today)

Author: Vestnik Dospat