Ученическо състезание „Многознайко” се проведе в с. Късак

МНОГОЗНАЙКОВЦИТЕ НА КЪСАК
Впечатляващо участие на учениците от Начален етап на ОУ „Христо Ботев” с. Късак на ученическото състезание „Многознайко” в Първи кръг по направление „Родна реч”.
На 18.11.2019 г. малките участници в състезанието бяха особено щастливи, защото заслужено получиха своите награди- 12 златни медала, 3 сребърни е 1 бронзов медал, за всеки един участник имаше и грамота за достойно представяне и показани отлични знания. Да поздравим състезателите и техните учители за доброто им представяне и да им пожелаем винаги да бъдат активни, любознателни и достойни участници в състезания и инициативи.
Състезанието се провежда в три кръга- има за цел да повиши стремежът към знание на българския ученик, чрез надпревара в отделните кръгове на състезанието.
Учениците могат да се включат в надпреварата и по други направления: „Mлад математик”, „Mлад родолюбец”, „Mлад художник” и „Aз зная английски език”, като събралите максимален брой точки от двата кръга, могат да се състезават в Трети кръг в последното състезание на Финала на Многознайко за Купата на Многознайко.

 

(Visited 181 times, 1 visits today)

Author: Vestnik Dospat