Поздравителен адрес от инж. Елин Радев – кмет на община Доспат по повод 3 декември – Международен ден на хората с увреждания

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

от инж. Елин Радев – кмет на община Доспат по повод 3 декември, Международен ден на хората с увреждания

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Изключително ми е приятно от името на Общинска администрация Доспат и лично от мое име да ви поздравя по случай 3 декември – Международния ден на хората с увреждания.

В Община Доспат по традиция отбелязваме Международния ден на хората с увреждания.

Един ден в годината не е достатъчен, за да засвидетелстваме нашето внимание към всички вас, които всеки ден преодолявате трудности, непознати за останалата част от хората. Зная, че ние, представителите на местната власт, различните институции, а и самите граждани не винаги си даваме сметка за дълбочината на вашите проблеми и има още много какво да свършим, за да облекчим ежедневието ви, да бъде животът ви по-лек, по-сигурен, спокоен и полезен.

Ще направя необходимото да бъдат решени тази част от въпросите, свързани с конкретни решения и действия, които са в преките ми правомощия.

Ние заедно с вас ще продължаваме съвместно да търсим по-добрите решения за хората с увреждания в Община Доспат. Напълно подкрепяме благородните ви усилия за равностойно и пълноценно участие в обществения живот. Продължете с все така нестихваща сила и кураж да отстоявате себе си и мечтите си!

Позволете ми, скъпи приятели да ви поздравя с настъпващите новогодишни празници, да ви пожелая весело посрещане на Нова година и успешна 2020 година за всички вас, за вашите семейства, близки и приятели.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С УВАЖЕНИЕ,

инж. Елин Радев
Кмет на Община Доспат

(Visited 337 times, 1 visits today)

Author: Vestnik Dospat