Награди за служители на ОДМВР – Смолян, по случай Празника на МВР

Награди за служители на ОДМВР – Смолян, по случай Празника на МВР

Във връзка с професионалния празник на служителите от системата на Министерството на вътрешните работи – 5 юли и честването на 142 години от създаването на вътрешното ведомство, за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на старши комисар Николай Димов директор на ОДМВР – Смолян с отличие «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени четирима служители от сектор „Пътна полиция“ и отдел „Охранителна полиция“ на ОДМВР – Смолян, те са: младши инспектор Ангел Димитров Марчев; младши инспектор Атанас Ангелов Мирчев; младши инспектор Александър Захариев Милковски; младши инспектор Съби Христов Бунев.
С «ГРАМОТА ЗА ЗАСЛУГИ», за съществен граждански принос за разкриване на престъпление – домова кражба, навременно оказвано съдействие в работата на органите на МВР – Смолян, свързано с отлично заявена гражданска позиция и личен ангажимент бе награден Петър Иванов Батинков.

От името на ръководството на МВР и лично от свое име, старши комисар Николай Димов поздрави служителите по случай празника. Той изрази своето уважение и признателност към всеотдайността и професионализма им, с които срещат предизвикателствата на днешното динамично време и се грижат за опазване на обществения ред, за съхраняването на правата и свободите на гражданите, както и опазване на техния живот и имущество. Пожела на служителите и техните семейства здраве, силен дух, лично щастие и благополучие.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Author: Vestnik Dospat