ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС От Управителния съвет на РО СИБ – Смолян и Управителния съвет на ОО СИБ – Доспат

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
От Управителния съвет на РО СИБ – Смолян и Управителния съвет на ОО СИБ – Доспат
По повод Международен ден на хората с увреждания
3- ти декември .
Уважаеми приятели, колеги по съдба !
3 – ти декември е Международен ден на хората с увреждания. Това е ден, който е призив към обществото за повече внимание и човешка топлина към всички нас. Каним всички да се присъединят  към  отбелязването на този ден с уважение към хората, които ежедневно, с воля и кураж, отстояват правото си на лична изява и на достоен живот.
Всеки здрав трябва да разбере, че хората със здравословни проблеми са едни от тях и винаги да са  дълбоко убедени, че децата с увреждания трябва да бъдат в училище с другите деца, че хората с увреждания и здравите трябва да бъдат еднакви колеги на работните места, че към възрастните хора с увреждания трябва да се проявява всеобщо внимание и грижи.
Представителите на различните институции, а и самите граждани не винаги си дават сметка за дълбочината на нашите проблеми и има още много какво да свършат, за да облекчат ежедневието ни и да направят живота ни по-лек, по-сигурен и спокоен.
Искам да ви уверя, че Управителния съвет на ОО СИБ – при Община Доспат със съдействието на  Общинска Администрация в лицето на г-н Кмета на Община Доспат ще продължим да оказваме нужното съдействие при решаването на проблемите, които стоят пред вас, не само на 3-ти декември, а през всички дни от годината.
Честит Международен ден на хората с увреждания 3-ти декември  !
С уважение,
Аки Джинсов
Председател на ОО СИБ Доспат

(Visited 83 times, 1 visits today)

Author: Vestnik Dospat