НА ВНИМАНИЕТО НА ХОТЕЛИЕРИТЕ В ОБЩИНА ДОСПАТ

УВАЖАЕМИ ХОТЕЛИЕРИ,

Във връзка с извънредното положение в страната и Община Доспат, на днешното заседание на Общинския кризисен щаб за борба с Корона вируса беше взето решение да Ви препоръчаме да сведете до минимум посещенията на гостите във Вашите места за настаняване.преустановяване на дейността си временно с цел превенция.

От Общинския кризисен щаб отново Ви призоваваме да спазвате всички предприети мерки към момента.

Искам да помоля всички колеги от сектора да бъдат отговорни, защото нашият отрасъл е свързан с хора и услугите, които предлагаме, са насочени към тях. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова по време на брифинг в Министерски съвет. 

„Здравето е на първо място. Вярвам, че с обединени усилия в тази изключително тежка ситуация ще намерим сили да продължим напред колкото и да е трудно“, допълни тя.

 „Повярвайте ми, балансът, който се опитваме да правим с колегите, е изключително труден, за да може да се съхрани и стопанският живот в страната. Така че разчитаме наистина на отговорно поведение“, подчерта министърът.

Приложено публикуваме Заповед на министъра на туризма Николина Ангелкова за преустановяване на организираните туристически пътувания до 13 април 2020 г включително.  

Файлове: 

zapoved_mt.pdf

(Visited 584 times, 1 visits today)

Author: Vestnik Dospat