С тържество отбелязаха завършването на учениците от начален етап в с. Късак

Днес в от ОУ „Христо Ботев” с. Късак, отбелязаха завършването на учебната година за учениците от Начален етап, 1- ви юни Ден на детето и Патронния празник училището- 2 юни. С много стихове, песни и танци, малките ученици показаха пред родителите и гостите на тържеството, какво са научили през измилата учебна година.
Денят беше специален за четвъртокласниците, те преживяха много вълнения и емоции при раздялата с първата учителка. Всички ученици получиха удостоверения за завършен клас от началната степен на образование, а отличниците награди от ръководството на училището, за показани високи резултати през изминалата учебна година.
А на четвъртокласниците пожелаваме: като един неразделен клас, които четири години вървят ръка за ръка, четири години труд в упоритост и вяра, четири години приятелство, откровение и обич, смях и сълзи, сила и устрем, смело да крачат напред, за да извлекат най- доброто от себе си и да продължат като един неразделен , истински и щастлив клас напред към новото и примамливото.

Още снимки.

(Visited 95 times, 1 visits today)

Author: Vestnik Dospat