Доц. Д-р Андрей Кехайов с дарение за МБАЛ „Братан Шукеров“ гр. Смолян

МБАЛ „Братан Шукеров“ гр. Смолян получи дарение от Президента на Сдружение „Югоизточно европейски медицински форум“ – доц. д-р Андрей Кехайов.
Апаратът за образна диагностика е предназначен за нуждите на Педиатричното отделение.
Дарението е от името на доц. д-р Андрей Кехайов, съпругата му Анета и дъщеря му Весела, родена в МБАЛ “Братан Шукеров“ гр. Смолян.
„Апаратът е подходящ за ехография на коремни органи, кости и костна система, както и за диагностика на вродени локсации при деца, често срещани в този и други региони на страната. Той е многофункционален, с добри параметри и ще е изключително полезен в ежедневната практика на лекарите и за децата от Смолянска област“. Доц. д-р Андрей Кехайов обеща, че това няма да е последното дарение за болницата в гр. Смолян.
„Приемам този жест, като безспорно доказателство за социална ангажираност и проява на активност, инициативност, човечност и искрена доброта! Пожелаваме на дарителите, крепко здраве, късмет и просперитет“, каза от свое име и от името на ръководството на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД, гр. Смолян изпълнителният директор д-р Марин Даракчиев.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Author: Vestnik Dospat