Организиран е изнесен прием на заявления за издаване на български лични документи в сградата на Участък „Полиция“ в гр.Доспат

Организиран е изнесен прием на заявления за издаване на български лични документи в сградата на Участък „Полиция“ в гр.Доспат, който ще се проведе на 06.02.2020г. и на 07.02.2020г. Създадена е организация да бъдат приемани заявления за издаване както на лични карти, така и на паспорти и свидетелства за управление на МПС. Информираме гражданите, че съществува възможност таксата за издаване на документ да бъде платена на място. Служителите ще работят с непрекъснато работно време, без обедна почивка.

До края на м.март изнесен прием на документи е предвидено да бъде осъществен и в община Баните, като точните дати ще бъдат оповестени допълнително, след като бъде създадена необходимата организация.

Приканваме гражданите да се възползват от създадените възможности за подаване на заявления в различите общини, като така ще спестят време и нерви от чакане на опашки, закъснели или провалени летни пътувания и почивки, което неминуемо ще се случи, ако се изчаква последния възможен срок за подмяната на личните документи.

(Visited 152 times, 1 visits today)

Author: Vestnik Dospat